Mieszanka skórek kandyzowanych

Mieszanka skórek kandyzowanych Zobacz większe
wybierz:
nazwa:
waga:
cena:
Mieszanka skórek kandyzowanych
100 g
250

    Składniki : skórka pomarańczowa (33%), syrop glukozowo - fruktozowy (38%) ,
    skórka cytronu (11%), skórka cytryny (9%), cukier (5%), wiśnie (4%),
    regulator kwasowości : E330 (<1%), barwniki : E120 (<1%)

    Zastosowanie :Kandyzowana miesznka skórek charakteryzuję się wyjątkowym smakiem i aromatem .
    Idealna do świątecznych wypieków .Jest nieodłącznym elementem dekoracyjnym i smakowym wielkanocnych bab , mazurków , wypieków bożonarodzeniowych oraz tradycyjnych pączków .Doskonała również jako dodatek do deserów.

    Masa netto :
    100g

    Wartość odżywcza produktu

    W 100 g

    W porcji 10 g

    %RWS* w 10 g

    Wartość energetyczna

    1026kJ/300 kcal

    102 kJ/30 kcal

    1%

    Tłuszcz

    - w tym kwasy tłuszczowe nasycone

    0 g

    0 g

    0 g

    0 g

    -

    -

    Węglowodany

    - w tym cukry

    74,9 g

    56 g

    7,49 g

    5,6 g

    3 %

    6 %

    Błonnik

    6,36 g

    0,63g

    -

    Białko

    0,16 g

    0,02 g

    < 1%

    Sól

    0,26 g

    0,03 g

    < 1%

    Możliwe naturalne odchylenia. Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. *RWS- Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal). 

    Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    Informacja o alergenach – Produkt zawiera dwutlenek siarki SO2. W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produktyzawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.



    f
    g+
    tTweety na temat @Targroch