Skórka pomarańczowa kandyzowana

Skórka pomarańczowa kandyzowana Zobacz większe
wybierz:
nazwa:
waga:
cena:
Skórka pomarańczowa kandyzowana
100 g
249

    Składniki : skórka pomarańczowa (57%) , syrop glukozowo-fruktozowy (38%), cukier (5%),
    regulator kwasowości : E330 (<1%)


    Zastosowanie :
    Skórka pomarańczowa charakteryzuję się wyjątkowym smakiem i aromatem .
    Idealna do świątecznych wypieków .
    Jest nieodłącznym elementem dekoracyjnym i smakowym wielkanocnych bab , mazurków , wypieków bożonarodzeniowych oraz tradycyjnych pączków .
    Doskonała również jako dodatek do deserów.

    Masa netto : 100g

    Wartość odżywcza produktu

    W 100 g

    W porcji 10 g

    %RWS* w 10 g

    Wartość energetyczna

    1027 kJ/284 kcal

    102 kJ/28 kcal

    1%

    Tłuszcz

    - w tym kwasy tłuszczowe nasycone

    0 g

    0 g

    0 g

    0 g

    -

    -

    Węglowodany

    - w tym cukry

    71 g

    62,13 g

    0,71 g

    0,62 g

    <1%

    <1%

    Błonnik

    5,98 g

    0,59 g

    -

    Białko

    0 g

    0 g

    -

    Sól

    1,43 g

    0,14 g

    2,00%

    Możliwe naturalne odchylenia.** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.*RWS- Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal). 

      Tagi:
    f
    g+
    tTweety na temat @Targroch