Tar-Groch-Fil
Sklep ze zdrową żywnością i bakaliami
Kraj pochodzenia: Chiny
Erytrytol - właściwości erytrolu sprawiają, że może stanowić doskonałą zdrową alternatywę dla cukru buraczanego .
Jest stosowany jako zamiennik sacharozy, nie tylko jako substancja słodząca, ale również jako składnik produktów o obniżonej wartości kalorycznej i zawartości cukru.
Zastosowanie
Erytrytol, to naturalny niskokaloryczny cukier o delikatnym słodkim smaku.
Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz słodzenia.
Wartość odżywcza produktu | W 100 g | W porcji 10 g | %RWS* w 10 g |
Wartość energetyczna | 0 kJ/0 kcal | 0 kJ/0 kcal | 0,00% |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g 0 g | 0 g 0 g | 0 % 0 % |
Węglowodany -w tym cukry | 100 g 0 g | 10 g 0 g | 3,9 % - |
Błonnik | 0 g | 0 g | 0,00% |
Białko | 0 g | 0 g | 0,00% |
Sól | 0 g | 0 g | 0 % |

